Căutare Live

Tinerele care îşi doresc să lucreze ca pompieri au şansa să-şi îndeplinească visul! Şcoala de Pompieri "Pavel Zăgănescu" din Boldeşti scoate la concurs locuri pentru fete

De anul viitor, tinerele care îşi doresc să lucreze ca pompieri au şansa să-şi îndeplinească visul. Acestea pot să dea examen la Şcoala de Pompieri "Pavel Zăgănescu" din Boldeşti, Prahova. Este singura din ţară care va scoate, în premieră, la concurs şi locuri pentru fete. 

De anul viitor, tinerele care îşi doresc să lucreze ca pompieri au şansa să-şi îndeplinească visul. Acestea pot să dea examen la Şcoala de Pompieri "Pavel Zăgănescu" din Boldeşti, Prahova. Este singura din ţară care va scoate, în premieră, la concurs şi locuri pentru fete.

Fetele trebuie să îndeplinească aceleaşi condiţii ca şi băieţii care vor să devină pompieri. Adică să aibă diploma de Bacalaureat, cel puţin 18 ani împliniţi, să nu fie urmărite penal şi să nu fi avut media mai mică de 9, la purtare, în anii de liceu.

Spre deosebire de alte şcoli militare, la şcoala de pompieri pot intra şi persoanele care au tatuaje, au precizat reprezentanţii unităţii de învăţământ. Sunt scoase la concurs 300 de posturi, dintre care 275 sunt pentru subofiţeri pompieri şi 25 pentru maiştri. Nu există un număr special alocat doar pentru fete.

Un ursuleţ care căzuse într-un canal colector a fost salvat de o întreagă echipă de specialişti, în judeţul Braşov... Meseria căutată în toată România. Patronii oferă salarii de 1500 de euro net, dar nu găsesc specialiști în țară!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri