Antena Căutare

Tinerii ar putea primi dreptul de a face scoala de soferi inainte sa implineasca 18 ani

Adolescentii ar putea incepe scoala cu trei luni inainte de implinirea varstei de 18 ani. Cei mai avantajati ar fi elevii scolilor cu profil tehnic auto. Ei vor putea incepe scoala de soferi chiar de la 17 ani, astfel incat, la terminarea studiilor sa se poata deja angaja.

De masura ar beneficia toti tinerii. Deocamdata, masura este doar un proiect supus dezbaterii pe site-ul Ministerului de Interne.

O alta modificare se refera la conducatorii de mopede. Daca fac dovada ca au absolvit un curs de legislatie rutiera pana la data de 19 ianuarie, se pot prezenta direct la examen, fara sa fie obligati sa urmeze si cursurile unei scoli de soferi, asa cum prevede noua lege.

Proiectul prevede si ca persoanele care trebuie sa-si schimbe permisul pe motiv de schimbare a numelui dupa casatorie, sa o poata face doar pe baza noului buletin, fara alte documente.

Razbunare din dragoste: O masina a fost incendiata in Resita... Un barbat din Alba Iulia plateste 5.000 de lei impozit pentru un cotet improvizat intr-un ARO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x