Antena Căutare

Tinerii s-au distrat la maximum in cluburi, de Craciun

Dupa ce au petrecut toata ziua acasa, cu familia, tinerii au continuat distractia in cluburi. Domnisoarele au dansat provocator toata noaptea, dar baietii n-au avut ochi pentru ele. Craciunitele care incingeau atmosfera le-au distras atentia

Cantecele de Craciun parca suna altfel in club. Iar daca te mai uiti si la animatoarele imbracate in craciunite intelegi de ce tinerii nu vor sa mai stea in sanul familiei in noaptea sfanta.

Printre Craciunitele care au incins atmosfera a fost si Simona Trasca. Pamela de Romania recunoaste ca Mos Craciun nu prea a vizitat-o, insa inca il mai asteapta.

Si domnii si domnisoarele din Constanta s-au imbracat elegant si au iesit la dans. Aici, Delia a dat tonul distractiei, iar atmosfera a fost incinsa tot de craciunite. Petrecaretii au plecat acasa spre dimineata. Toti au promis ca in seara aceasta o vor lua de la capat.

Cum au petrecut romanii de Craciun: au profitat de vreme si au mers pe partii... Traditiile de Craciun s-au pastrat in Hunedoara si Salaj. Calusarii au colindat din casa in casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x