Antena Căutare

Tinta demolatorilor: parcurile din Kiseleff

Are o avere de invidiat. Detine cele mai frumoase case din centrul Capitalei, are un teren-spatiu verde pe care vrea sa construiasca blocuri-turn, castiga mai toate procesele in care este implicata, reprezentand in mare parte persoane cu dubla cetatenie, romano-franceza. Coincidenta sau nu, din mandatar devine proprietar al imobilelor pe care le reprezinta in instanta.



Astfel, in urma partajului, Lucia Chereches s-a ales cu un apartament duplex, intr-un bloc pe de Strada Uruguay, cu un teren de 1.000 de metri patrati in comuna Gruiu, o casa pe Kiseleff 45A, sase apartamente pe Calea Victoriei nr. 25 si o vila pe Strada Atena nr. 20.

Sotul doamnei avocat a primit un apartament si un teren pe N. Gogol, un spatiu comercial, 40% dintr-o cladire de pe Mihai Bravu si un imobil pe Iancu de Hunedoara. Dupa divort, respectiv in 2005, Lucia Chereches a mai cumparat si a doua casa din Bulevardul Kiseleff 45B. Fara nici o indoiala, imobilele situate pe Kiseleff sunt cele mai de valoarea achizitii ale sale, fiind vorba despre cladiri din secolul al XIX-lea, de o valoare arhitecturala inestimabila.

Doamna Chereches are planuri mari cu acestea, ea a cerut Primariei Sectorului 1, printr-o cerere de desfiintare, demolarea lor. Potrivit PUZ-ului obtinut de la Primaria Capitalei, cinci imobile urmeaza sa fie ridicate.

Intregul ansamblu reuneste si o frumoasa gradina, o miniatura a Gradinilor de la Versailles, din Paris. Potrivit documentelor, cele doua imobile se afla intr-o zona protejata.

Tot articolul, in Jurnalul National

Inspectorii ANAF ar putea opri soferii in trafic... Dosarul "Santaj la OTV": Doru Parv, in libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x