Antena Căutare

Au făcut o toaletă de 80.000 de euro la o școală din Teleorman, dar elevii sunt trimiși tot la un grup sanitar mizerabil! „Mi se pare exagerat”

O toaletă de 80.000 de euro a fost construită și amenajată la o școală din județul Teleorman. Însă, elevii sunt trimiși tot la un grup sanitar mizerabil, din spatele curții unității de învățământ.  

O toaletă de 80.000 de euro a fost construită și amenajată la o școală din județul Teleorman. Însă, elevii sunt trimiși tot la un grup sanitar mizerabil, din spatele curții unității de învățământ.

Primarul localităţii este foarte mândru de noua toaletă de la școala localitatea Buzescu, pentru construcția căreia a primit bani prin fondul național de dezvoltare.

„Fiind executată de o firmă, sunt costuri, TVA… Habar n-am, că nu mă pricep la astea. Eu sunt mândru de această investiție”, a spus Valentin Trăistaru, primarul localității Buzescu.

Însă, directorul acestei școli consideră că investiția este exagerată, cei 80.000 de euro echivalând costul unui apartament cu două camere din București.

Deşi lucrările au fost finalizate în luna septembrie, toaleta nu a fost dată în folosință, iar copiii sunt nevoiți să folosească în continuare vechea toaletă.

„Între timp, copiii se duc aici la toaleta de afară. Dacă aș putea l-aș duce în Alexandria, dar e departe și e problema banilor, că e mai dificil.”, a spus un părinte.

Toaleta cea nouă și nefolosită este înconjurată de un gard peticit. Iar în spatele şcolii se află haznaua unor vecini.

„Am încercat să fac această hazna să dispară și mi-au promis că da. Să-și facă hazna în curtea lor dar nu s-a întâmplat nimic”, a spus Vlad Țănțel, directorul școlii, potrivit digi24.ro.

Părinții speră că toaleta cea nouă a școlii va fi deschisă înainte să vină frigul.

Directoarea generală a editurii Didactice, despre afirmaţiile lui Pop: Este clar că un ministru ştie mai mult decât un d... Un educator și paznicul unui centru de protecție a copilului, bătuți de un adolescent băut: „Ce să fac cu el? E bolnav!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x