Antena Căutare

Iarnă în toată regula în România! O femeie a ajuns la spital în stare gravă din cauza frigului 

Ultimele 24 de ore au adus toamna în toată ţara, iar pe alocuri este iarnă în toată regula! A nins la altitudini mari şi temperaturile sub 10 grade Celsius au făcut ca, în unele oraşe, oamenii să se încălzească deja de la calorifere.

Ultimele 24 de ore au adus toamna în toată ţara, iar pe alocuri este iarnă în toată regula! A nins la altitudini mari şi temperaturile sub 10 grade Celsius au făcut ca, în unele oraşe, oamenii să se încălzească deja de la calorifere. La Iaşi, o femeie care trăieşte pe stradă a ajuns la spital cu hipotermie după ce a leşinat şi a stat ore întregi în ploaie.

Dimineaţa a adus şi primii fulgi de zăpadă din sezonul acesta în judeţul Suceava. În munţii Rarău, la altitudini mari, ninsoarea nu s-a oprit nici la această oră. Iarna din octombrie a adus zăpadă şi în Ceahlău, în judeţul Neamţ.

A fulguit pe vârf de munte şi la Omu, în Prahova, la Rânca, în Gorj sau la Bâlea, în Sibiu. De la 20 de grade câte erau ieri în oraş, astăzi, sibienii au avut parte de temperaturi sub 10 grade Celsius. Frig a fost şi în Mureş, unde oamenii au fost nevoiţi să scoată din dulapuri hainele de iarnă.

Iar schimbările de temperatură nu au avut efect doar asupra corpului. La Oradea, temperaturile mici i-au făcut pe localnici să dea deja drumul la căldură.

Frig a fost şi în Iaşi. Din cauza ploii şi umezelii, o femeie care trăieşte pe stradă a ajuns la spital cu hipotermie. Iar meteorologii spun că nu scăpăm de vremea rea nici în următoarele zile. Abia de la mijlocul săptămânii viitoare vremea se va încălzi din nou.


Cazul Caracal. Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au apărut la tv, în Italia. S-a cerut ajutorul autorităților pentru a... Ion Iliescu ar fi făcut infarct! Ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului președinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x