Antena Căutare

Porturi INCHISE: Vezi AICI imagini LIVE de la malul marii

La malul marii, vantul bate cu 80 de kilometri la ora, iar operatiunile a fost sistate in porturi

Activitatea a fost oprita in porturile Mangalia si Constanta Sud - fluvial, iar ultimul port inchis a fost Constanta Nord. Tot din cauza vantului puternic a fost restrictionata si deplasarea convoaielor de barje pe Canalul Dunare-Marea Neagra, prin ecluza de la Agigea catre Portul Constanta Sud - fluvial, informeaza Antena 3.

In aceasta situatie, pentru siguranta, navele aflate in rada exterioara trebuie sa stea cu motoarele pornite, evitand astfel intrarea in deriva. Totodata, vasele aflate la cheu trebuie sa-si intareasca legaturile cu tarmul, sa asigure om de veghe si trebuie sa stea in permanenta cu semnalele luminoase si sonore in functiune.

O nava de pasageri, cu 600 de americani la bord, a cerut ajutorul Capitaniei Constanta pentru a acosta in port, insa din cauza furtunii starnita pe mare, i-a fost imposibil capitanului sa ajunga in port.

Vezi AICI imagini LIVE de la malul Marii.

Dezastru in trafic! Primaria a pus la dispozitia bucurestenilor un tel verde pentru sesizari... Zeci de apeluri la 112 in ultimele ore, prapad pe strazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x