Antena Căutare

Top 10 cele mai bune joburi de acasa: promoter online si traducator

Cand, din motiv de criza, numarul celor care raman fara someri este tot mai mare, multi dintre romani ar face orice sa obtina un job In ultimii doi ani, a aparut o noua „moda” care prinde tot mai mult: lucrul la domiciliu





Site-ul jobsbucuresti.ro a realizat un Top 10 al celor mai bune locuri de munca de acasa pentru anul 2011:

Locul 1. Promoteri de afaceri online


Daca poti aduce profit afacerilor online, poti castiga comision de pe urma lor.
De exemplu, poti castiga de la diferitele magazine online pentru dezvoltarea retelei lor de clienti.

Locul 2. Afacere „corporatista" de acasa

Site-urile cu servicii clienti precum ebay, Taobao sau Alibaba ofera diferite platforme internationale si nationale pentru stabilirea unor afaceri de acasa. Poti castiga foarte multi bani de pe urma acestor platforme, dar bineinteles orice afacere are riscurile sale.

Locul 3. Corespondent

Daca esti corespondentul unei publicatii prestigioase, poti castiga o gramada de bani transmitand de la diferite evenimente locale.

Locul 4. Scriitor online

Daca esti un scriitor bun, poti scrie pentru diferite site-uri. Unele dintre ele platesc pe articol, iar altele pe procente din profit.
Un scriitor poate castiga multi bani din aceste joburi online.

Locul 5. Blogger

Daca stii sa scrii, poti deveni blogger. Daca iti creezi un blog original care sa se concentreze pe afaceri si tehnologii cu profituri ridicate poti obtine bani frumosi cu Google AdSense.

Locul 6. Traducator

Nu trebuie sa fii un traducator autorizat pen­tru a obtine un post de traducator online. Daca esti bilingv, poti deveni un tra­du­cator bun cu ajutorul diferitelor progra­me de traducere si motoare de cautare.

Locul 7. Introducere de date

Daca stii sa dactilografiezi, trebuie sa alegi un job de introducere de date. Unele dintre ele insa necesita anumite abilitati profesionale si educationale.

Locul 8. Grupuri

Esti interesat in anumite servicii sau produse? Ai opinii despre aceste produse si servicii? Poti castiga bani pentru parerile tale daca te alaturi unui grup de cercetari de marketing.

Locul 9. Chestionare online

Iti va lua intre 5 si 10 minute sa completezi un formular si vei fi platit. Partea buna este ca oricine poate realiza aceste chestionare.

Locul 10. Profesionisti care lucreaza de acasa

Exista numeroase companii care ofera munca pentru acasa pentru diferiti profesionisti. Daca esti un programator sau designer cu experienta poti gasi cu usurinta proiecte.

Alte meserii includ contabil sau asistent legal.

sursa: Financiarul.com

Said Baaklini, ridicat de ofiterii DIICOT. Afaceristul e acuzat de o frauda de 80 de mil. de lei, in dosarul Rodipet... O actiune a DIICOT privind o frauda de 80 mil. lei determina perchezitii la Baaklini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x