Antena Căutare

TOP 5 seriale așteptate în 2018

TOP 5 cele mai așteptate seriale americane in 2018.

2018 vine cu o listă de seriale americane, ce nu te vor mai lăsa să te desparți de micul ecran. Îți prezentăm TOP 5 cele mai așteptate dintre ele, anunțate până în prezent.

1. ”Victoria” - sezonul 2

TOP 5 seriale așteptate în 2018

Viața tinerei regine Victoria, interpretată de Jenna Coleman, revine cu al doilea sezon. Intrigile sunt la cote maxime, în timp ce aceasta face slalom printre responsabilitățile maternității, căsătoriei și ale Coroanei.

2. ”Jessica Jones” - sezonul 2, premiera 8 martie, pe Netflix

TOP 5 seriale așteptate în 2018

Pentru feministele convinse, avem o veste bună! detectiva-eroină Jessica Jones revine pe Netflix cu încă 13 episoade, fiecare episod fiind regizat de câte o femeie-regizor.

3. ”The Handmaid's Tale”/Povestea slujitoarei - sezonul 2

TOP 5 seriale așteptate în 2018

Un serial ce s-a bucurat de popularitate maximă va avea continuarea din aprilie 2018. Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul spune povestea slujitoarei și a vieții trăite în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului, iar scopul ei este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată. În 2018, serialul vine cu mai multe intrigi si situații neprevăzute pentru eroina Offerd.

4. Maniac (film) – premieră în 2018

TOP 5 seriale așteptate în 2018

Este o adaptare americană a serialului norvegian cu același nume, care a fost difuzat în perioada 2014 – 2015. Maniac este o comedie neagră ce prezintă viața plină de succes a unui bărbat adult. În realitate, eroul principal este pacientul unui spital de psihiatrie, care trăiește într-o lume imaginară fericită în care poate avea orice experiență își dorește, de la cowboy, sportiv sau chiar playboy. Acțiunea devine și mai incitantă când în universul său idilic își face loc o altă pacientă cu propriile-i fantezii. Actorii principali vor fi Emma Stone și Jonah Hill, serialul fiind produs de către Cary Fukunaga, cel care semnează producția primului sezon True Detective.

5. Star Wars: Underworld (film) - premieră pe15 Decembrie 2018 în SUA

TOP 5 seriale așteptate în 2018

Un veritabil SF care spune povestea unuit tânăr vânător de recompense și a mentorului său. Acțiunea este dinamică, filmul te ține captivat într-o lume în care pericolul e la tot pasul. În expedițiile lor în jurul galaxiei, cei doi întâlnesc amenințări uriașe, cărora trebuie să le facă față, de dragul prezentului... dar mai ales, al viitorului. Din distribuție fac parte Daniel Logan, Anthony Daniels, Ahmed Best. Serialul este produs de George Lucas și Rick McCallum.

Vă reamintim că în 2017, Antena 1 a difuzat, în premieră națională, seria completă a francizei Star Wars, Războiul Stelelor, ce cuprinde toate cele șapte episoade lansate până în prezent ale faimoasei francize epice ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas.

Citește și: La trei ani după ce oamenii veniți să vadă premiera Star Wars toceau covorul din holul cinematografului, a doua parte din prima trilogie, "Imperiul Contraatacă”, devenea cel mai bun film al tuturor timpurilor

Citește și: Seria Războiul Stelelor a încântat publicul nu doar prin acţiune, ci şi prin ţinutele actorilor

Citește și: STAR WARS| Revenge of the Sith / Răzbunarea Lorzilor Sith, cel mai scump film din seria „Războiul stelelor”! Este episodul la care nu ai voie să te uiți dacă ai mai puțin de 13 ani

Citește și: STAR WARS. Și Darth Vader a fost un copil nevinovat... „Amenințarea fantomei”, episodul în care secretele trecutului ies la iveală!

Citește și: Prinţii Harry şi William ai Marii Britanii vor juca în Războiul Stelelor!

Citește și: Star Wars: "Trezirea Forţei", filmul cu cele mai mari încasări din istorie. În primele 12 zile de la lansare, pelicula a strâns UN MILIARD de dolari. România, pe locul 5!

Curs valutar, 25 ianuarie. Cel mai mic dolar din ultimii 4 ani. Ce se întâmplă cu euro... Ce nu ai voie să faci pe 25 ianuarie, de Sfântul Grigore Teologul! Te va urmări ghinionul tot anul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x