Antena Căutare

Topirea zăpezii a scos la iveală starea reală a oraşului Suceava. Oamenii nu pot ieşi din casă decât cu cizme de cauciuc

Topirea zăpezii, dar şi ploile din ultimele zile, au scos la iveală starea reală a oraşului Suceava! Parcările sunt pline de noroi, alei de pământ care s-au transformat în mocirlă şi străzi insalubre. Localnicii sunt sătui de promisiunile edililor locali şi spun că se simt ca la sat. Ceea ce pare să fie adevărat, cât timp oamenii nu pot ieşi din casă decât cu cizme de cauciuc.

Noroi, pământ şi multă apă nu este doar la periferie, ci chiar în multe zone din centrul oraşului, prin spatele blocurilor. La nici patru minute de mers pe jos de primăria municipiului Suceava, strada Ştefan cel Mare este plină de gropi cu apă. Iar cine se încumetă să-şi parcheza maşina în zonă, trebuie să aibă cizme de cauciuc.

Oamenii care stau în zonă sunt revoltaţi şi spun că de 15 ani au primit doar promisiuni.

”E jenant pentru 2020, pentru UE, că trebuie să ne murdărim pe aici aşa, parcă ne-am întors în timp sau suntem pe la ţară într-un sat uitat de lume, nu în centrul oraşului care se vrea dezvoltat şi civilizat”, exclamă un localnic.

Chiar şi aşa, autorităţile continuă să facă promisiuni. De această dată, anunţă că vor face 5 mii de locuri de parcare. La un moment dat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre străzile pline de noroi, a trutuarelor şi aleilor, viceprimarul spune că se încearcă rezolvarea probleme prin spălarea lor, dar acest lucru se întâmplă în acest moment doar pe arterele principale din oraş.

Statutul profesorilor din România se schimbă, astfel încât să nu mai existe cazuri în care să fie agresaţi fizic sau ver... Noi reguli pentru înscrierea la școală! Lovitură pentru părinți! „Nu vor mai exista discriminări!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x