Antena Căutare

Topul celor mai scumpe case din Bucuresti: Impreuna costa 34 de milioane de dolari

Capitala este plina de vile luxoase si foarte scumpe. Un top cinci al celor mai impresionante proprietati din Bucuresti scoate la iveala case de milioane de euro. Impreuna au 120 de camere, peste 6.000 de metri patrati si costa 34 de milioane de euro.

Opt milioane de euro este pretul pentru cea mai scumpa proprietate din Capitala. Este vorba despre o vila din centrul Bucurestiului, cu 20 de camere, construita pe un teren de peste 2.500 de metri patrati. Si spatiul de locuit este unul destul de generos, aproape 2.000 de metri patrati utili. Viitorul proprietar va avea la dispozitie si o curte imensa, cu spatiu de parcare pentru 27 de masini.

Pe locul al doilea in top este o vila din zona Piata Universitatii. Proprietarii cer pentru ea 7,5 milioane de euro. Casa are 38 de camere, aproape cat un hotel de lux, o bucatarie, sapte bai si o terasa. A treia cea mai scumpa proprietate din top este tot o vila din centrul orasului, veche de 113 ani. Casa are 25 de camere si peste 1.500 de metri patrati utili. Costa sapte milioane de euro.

Clasamentul celor mai scumpe cinci proprietati din Bucuresti este incheiat de o vila din zona Piata Romana, cu 12 camere, pentru care proprietarii spera sa obtina sase milioane de euro si de o alta vila cu 25 de camere situata in zona Aviatorilor. Ar fi cea mai ieftina din top cinci: costa doar 5,5 milioane de euro.

Foto: millbrooksociety.org

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

O tanara din Arad a murit dupa ce a luat medicamente de slabit... Bucurestenii, printre cei mai necinstiti oameni din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x