Antena Căutare

Topul NESIMȚIȚILOR, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți dezvăluie ADEVĂRUL! Tu pe ce loc ești?

Cu siguranță ai observat că unii oameni nu pun mare preț pe bunul simț sau pur și simplu, sunt adesea catalogați ca fiind nesimțiți. De cele mai multe ori și zodia joacă un rol important în acest sens.

Cu siguranță ai observat că unii oameni nu pun mare preț pe bunul simț sau pur și simplu, sunt adesea catalogați ca fiind nesimțiți. De cele mai multe ori și zodia joacă un rol important în acest sens.

Gemeni

Avand in vedere ca au fost desemnati de numerosi specialisti, nativii cei mai parsivi din zodiac, bineinteles ca sunt primii si cand este vorba de nesimtire. Fiind semn de duplicitate, o parte din ei adora sa semene tot felul de intrigi, pentru a se bucura de rezultatele dezbinarii. Sunt persoane complicate dar si complexe, care-si pun de multe ori, la bataie inteligenta pentru a-si duce la bun sfarsit scopurile ascunse.

Rac

De multe ori, este cea mai buna zodie si bineinteles ca si la acest capitol sunt printre primii, dar doar atunci cand este nevoie sa-si atinga scopul personal, secret si ascuns. Nu se lasa mai prejos si apeleaza la nesimtire, fiind lipsiti de scrupule, in cazul in care se simt amenintati, jigniti sau in calea lor au aparut obstacole la care nu s-ar fi asteptat. Daca stati in calea unui Rac, care se afla pe drumul asteptat de mult, fiti sigur ca, daca ii sunteti inamic, va gasi o metoda sa va doboare.

Află AICI care sunt celelalte zodii nesimțite!

Îi lovește dragostea săptămâna viitoare! Uite cum vei sta sta cu iubirea, în funcție de ZODIE!... Umbrelă de soare sau de ploaie? Cum va fi vremea în acest ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ! Anunțul făcut de meteorologi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x