Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Tort şi baloane pentru Luiza, în sala de clasă unde învăța. Colegii, gest emoționant pentru fata care azi ar fi împlinit 19 ani

Colegii Luizei Melencu au făcut un gest emoționant pentru tânăra care pe 2 decembrie ar fi împlinit 19 ani. Aceștia s-au strâns în sala de clasă a școlii unde până în aprilie 2019 învăța alături de ei și Luiza. Au adus baloane și tort și au sărbătorit-o cum se cuvinte. Cu toții speră ca ea să fie în viață.

Luiza Melencu ar fi împlinit pe 2 decembrie 19 ani

Libertatea

Colegii de clasă ai tinerei, aflaţi acum în ultimul an la un liceu tehnologic din Craiova, trăiesc momente grele. Ei au împodobit sala de clasă cu fotografiile colegei lor, iar câţiva au venit şi la Dioşti, să fie alături de familia colegei lor.

Acasă, la Dioşti, părinții Luizei, bunicul și sora mai mare sunt împitriți de durere și nu știu dacă este sau nu nevoie să aprindă o lumânare în memoria fetei. Și ei speră ca Luiza să fie încă în viață.

„I-am făcut ce-şi dorea ea în fiecare an. Dorinţa ei cea mai mare a fost petrecerea de majorat. În fiecare an îşi dorea o mică petrecere, ceea ce vom face. Ceea ce şi-a dorit îi vom face. Sperăm ca urările să ajungă. Şi o aşteptăm. Ea ştie că o iubim. Îi urăm un simplu «La mulţi ani!»“, a spus mama fetei, Monica Melencu, potrivit Adevarul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro