Antena Căutare

Tort şi baloane pentru Luiza, în sala de clasă unde învăța. Colegii, gest emoționant pentru fata care azi ar fi împlinit 19 ani

Colegii Luizei Melencu au făcut un gest emoționant pentru tânăra care pe 2 decembrie ar fi împlinit 19 ani. Aceștia s-au strâns în sala de clasă a școlii unde până în aprilie 2019 învăța alături de ei și Luiza. Au adus baloane și tort și au sărbătorit-o cum se cuvinte. Cu toții speră ca ea să fie în viață.

Luiza Melencu ar fi împlinit pe 2 decembrie 19 ani

Libertatea

Colegii de clasă ai tinerei, aflaţi acum în ultimul an la un liceu tehnologic din Craiova, trăiesc momente grele. Ei au împodobit sala de clasă cu fotografiile colegei lor, iar câţiva au venit şi la Dioşti, să fie alături de familia colegei lor.

Acasă, la Dioşti, părinții Luizei, bunicul și sora mai mare sunt împitriți de durere și nu știu dacă este sau nu nevoie să aprindă o lumânare în memoria fetei. Și ei speră ca Luiza să fie încă în viață.

„I-am făcut ce-şi dorea ea în fiecare an. Dorinţa ei cea mai mare a fost petrecerea de majorat. În fiecare an îşi dorea o mică petrecere, ceea ce vom face. Ceea ce şi-a dorit îi vom face. Sperăm ca urările să ajungă. Şi o aşteptăm. Ea ştie că o iubim. Îi urăm un simplu «La mulţi ani!»“, a spus mama fetei, Monica Melencu, potrivit Adevarul.

Iarna se instalează, e oficial! Zonele în care se vor înregistra ninsori abundente și temperaturi sub 0 grade Celsius... Băiețel căutat de pompieri în apele Dunării. Ultima dată minorul ar fi fost văzut pe un pontan din comuna natală...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x