Antena Căutare

Toţi bebeluşii din Timişoara infectaţi cu coronavirus au fost externaţi

Toţi cei trei bebeluşi care au fost infectaţi cu coronavirus şi care ulterior au fost internaţi la Maternitatea Bega din Timişoara, spital suport pentru Covid 19, au fost declaraţi vindecaţi şi au fost externaţi din spital. Ultimii doi bebeluşi au fost predaţi mamelor lor miercuri dimineaţă.

Doi bebeluşi, care au fost internaţi la Maternitatea Bega din Timişoara, după ce au contactat noul coronavirus, au fost externaţi, miercuri dimineaţă, şi predaţi mamelor lor, şi ele, de asemenea, vindecate de Covid 19.

La Maternitatea Bega a mai rămas o singură pacientă, gravidă, infectată cu noul coronavirus, dar şi mai mulţi bebeluşi sănătoşi care aşteaptă să se încheie perioada de izolare acasă pentru mamele lor care, de asemenea, fuseseră infectate.

Primul nou născut care avea coronavirus a fost externat în urmă cu o săptămână.

Cei 3 bebeluşi care au fost însănătoşiţi la Maternitatea Bega din Timişoara, dedicata îngrijirii pacientilor cu COVID 19, au venit pe lume în focarul de infecţie de la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal Timişoara.

Sursa : news.ro

Asimptomatici purtători de coronavirus: În China s-au înregistrat 20 de cazui noi de persoane purtătoare de Covid-19 făr... Care este prețul real al cireșelor din import ce se vând cu 150 de lei kilogramul, în România! Diferența este uriașă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x