Antena Căutare

Totul despre masajul bebelușilor. Ce beneficii are, dar și care este tehnica recomandată

Masajul bebelusilor nu numai că este relaxant, dar are şi efecte benefice, atât pentru copil, cât şi pentru mamă. Poate, de exemplu, să amelioreze şi efectele depresiei postnatale. Partea şi mai bună este că sunt şi din ce în ce mai multe cursuri şi la noi, la care părinţii pot învăţa tehnica.

Masajul bebelusilor nu numai că este relaxant, dar are şi efecte benefice, atât pentru copil, cât şi pentru mamă. Poate, de exemplu, să amelioreze şi efectele depresiei postnatale. Partea şi mai bună este că sunt şi din ce în ce mai multe cursuri şi la noi, la care părinţii pot învăţa tehnica masajului la bebeluşi.

Din primele clipe de viaţă bebeluşii simt cine sunt părinţii lui. Dar. comunicarea este esenţială iar masajul este una dintre cele mai bune metode. Există chiar şi cursuri unde părinţii învaţă cele mai bune tehnici de masaj. Şi asa se întâmplă în doar 5 şedinţe.

Dar indiferent de anotimp sau vârstă, masajul poate fi reinvetat de părinţi. Aveţi nevoie doar de puţină imaginaţie şi de. atenţie la nevoile copiilor dumneavostră.

„Părinţii vin cu propriul bebeluş, pe salteluţă. Cele mai uşor de masat sunt picioarele. Mereu se începe prin a sta cu ambele mâini pe zona pe care o vom masa. Se susţine cu o mână zona de gleznă şi cu cealaltă în formă de *C* se începe masajul dinspre centrul corpului spre periferie.” , a explicat Andreea Andrei, trainer IAIM masaj bebeluşi

Scandal șocant în traficul din București! Un bărbat a căzut pe trecerea de pietoni... Carne de miel cu condimente asiatice, o rețetă simplă și delicioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x