Antena Căutare

Totul despre noua lege a pensiilor. Ministrul Muncii anunță creșteri uriașe încă din acest an

Lia Olguța Vasilescu a anunțat la emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, că nouă lege a pensiilor intră în curând în dezbatere publică.

Lia Olguța Vasilescu a anunțat la emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, că nouă lege a pensiilor intră în curând în dezbatere publică.

"Săptămâna viitoare suntem pregătiți să prezentăm legea în ansamblu, noutățile pe care le aduce, pentru că se schimbă și formulă de calcul și din această vor câștigă pensionarii.

Va fi o perioada de o luna de zile de dezbatere publică cu o activitate foarte intensă pentru noi pentru că avem secretari de stat pregătiți să meargă și în județe să discute cu organizațiile de pensionari.

După aceea se va întoarce la Guvern, va lua avizul celorlalte ministere, printre care și avizul Ministerului de Finanțe, care este cel mai important, se transformă în proiect de lege al Guvernului și va fi trimis în Parlament",
a explicat ministrul Vasilescu la Antena 3.

De asemenea, ea a spus că nicio pensie nu va scădea.

"Nu există posibilitatea să scadă vreo pensie. Există chiar un articol în lege care spune clar că dacă după recalculare reiese că pensia ar trebui să scadă, se păstrează dreptul aflat în plata", a mai declarat ministrul Muncii.

Veste extraordinară! Studenţii primesc BANI, indiferent de facultate. Legea se aplică din 18 august... Urmărire cu focuri de armă în Vâlcea! Polițist agresat de bărbatul urmărit, transportat la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x