Antena Căutare

Totul pentru nunta de vis, cu un buget de criza!

Pentru ca nunta sa fie asa cum viseaza, miresele sunt dispuse sa plateasca oricat e nevoie. Criza le aduce insa cu picioarele pe pamant, asa ca multe sunt obligate sa se multumeasca cu mai putin: o rochie mai ieftina, mai putine aranjamente florale pe mese, mai putine baloane la intrare

Peste cateva luni, Eliza va spune "da" la starea civila si in fata lui Dumnezeu. Vrea o nunta de neuitat, dar are un buget fix, in care vrea sa se incadreze. Primul punct pe lista: alegerea unui restaurant. Oferte sunt la tot pasul, dar Eliza cauta localul perfect, la un pret cat mai bun.

Apoi, trece la rochia de mireasa. Buchetul si aranjamentele florale sunt, de asemenea, aspecte foarte importante iar fotografiile de la nunta nu pot fi lasate decat pe mana unui profesionist. Peste toate, nu degeaba se spune ca muzica face o nunta. Daca DJ-ul sau formatia stiu sa faca atmosfera, toti nuntasii se vor simti bine.

Eliza a bifat tot de pe lista. Au mai ramas unele detalii de care va trebui sa se ocupe, dar in principiu e multumita. Mai departe, nu-i ramane decat sa spere ca nunta va fi perfecta.

Pitici dezlantuiti pe partie. Parintii fac sacrificii mari ca sa se asigure ca odraslele lor sunt in trend... Dezapezire cu victime: O femeie a fost omorata de un utilaj, iar un tanar a fost grav ranit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x