Antena Căutare

Ziua Imnului National: Trafic restrictionat in centrul Capitalei

Traficul rutier va fi restrictionat, astazi, in zona Bulevardului Regina Elisabeta si Calea Victoriei, pe mai multe portiuni, din cauza unor defilari cu ocazia Zilei Imnului National

Circulatia va fi inchisa, astazi, pe Str. Constantin Mile, intre Calea Victoriei si Str. Brezoianu, dar si pe Calea Victoriei, intre Str. Dem I. Dobrescu si Bd. Regina Elisabeta, in intervalul orar 9:30 si 11:00. Nu se va putea circula in aceste zone din cauza ceremoniei militare, cu prilejul Zilei Imnului National al Romaniei, care va avea loc in Piata Tricolorul din fata Cercului Militar National.

In momentul intonarii imnului, pentru aproximativ zece minute, traficul va fi restrictionat si pe Bd. Regina Elisabeta, intre Piata Universitatii si Str. Ion Brezoianu.

Pana la sfarsitul ceremoniei, este interzisa oprirea autovehiculelor pe aceste portiuni de drum, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

Numerele extrase la LOTO. Afla daca ai castigat!... Politia Rutiera anunta reguli noi in trafic pentru motociclisti si biciclisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x