Antena Căutare

Trafic restricţionat pentru vehiculele cu lăţimea mai mare de 4 metri, la Agenţia de Control şi Încasare Calafat, din cauza corturilor pentru triaj amplasate în zonă

Traficul rutier este restricţionat pentru vehiculele cu lăţimea mai mare de 4 metri, la Agenţia de Control şi Încasare Calafat, din cauza corturilor pentru triaj amplasate în zonă.

”În urma măsurilor luate de Ministerul Apărării Naţionale, respectiv crearea de spaţii de izolare şi carantină pentru limitarea epidemiei de coronavirus în zona Sistemului de Detectare a Traficului Ilegal de Materiale Radioactive, traficul rutier va fi restricţionat temporar în Agenţia de Control şi Încasare Calafat pentru vehiculele de transport marfă cu lăţimea mai mare de 4 m”, a anunţat, joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Potrivit sursei citate, restricţia va fi impusă pentru perioada 12.03. – 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei, în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus.

Sursa : news.ro

Coronavirus în România. Numărul românilor suspecți de Covid-19 crește alarmant. Ultimele cazuri pozitive, printre pacien... Patriarhia Română îndeamnă parohiile şi mănăstirile să respecte măsurile dispuse de autorităţile publice: Lăcaşurile de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x