Căutare Live

Trafic rutier întrerupt pe Autostrada Soarelui după ce două tir-uri s-au ciocnit, iar unul dintre ele a luat foc

Traficul rutier este întrerupt joi dimineaţă pe Autostrada Soarelui după ce două tir-uri s-au ciocnit, iar unul dintre ele a luat foc.

”Traficul rutier este întrerupt pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 26, localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, pe sensul către litoral, unde a avut loc o coliziune între două autotrenuri. În urma impactului, a izbucnit un incendiu la nivelul unuia dintre autotrenuri, rămânând imobilizat pe a doua bandă”, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Romţne.

Accidentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă circulaţia este oprită pe sensul către Constanţa pentru a permite intervenţia autospecialelor.

Traficul a fost deviat pe la nodul rutier de la kilometrul 15, conform Centrului Infotrafic.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Momentul în care șoferul unei mașini de lux gonește în afara carosabilului, iar apoi depășește un TIR, pe linie continuă...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri