Antena Căutare

Un traficant de stupefiante din Timisoara, retinut de ofiterii antidrog

Unul dintre cei mai renumiti traficanti de droguri din Timisoara a fost ridicat de politisti din propria casa. Luat prin surprindere, a incercat sa scape de banii facuti din droguri. A ascuns teancurile de bani in lenjeria intima a tatalui. Totul spre surpriza medicilor care ii acordau primul ajutor batranului caruia i se facuse rau.

Cand ofiterii DIICOT i-au batut la usa, tatalui suspectului i s-a facut brusc rau. Batranul a fost dus cu salvarea la spital. Acolo, medicii au descoperit ca lenjeria intima a pacientului si buzunarele de la pantaloni erau burdusite cu bani: 25.000 de lei si 5.000 de euro.

Traficantul a incercat sa le dismuleze, sa le ascunda prin plasarea lor la tatal inculpatului.

In teancurile de bani erau si cateva bancnote marcate. Explicatia: un ofiter sub acoperire se daduse in urma cu o zi drept client si cumparase droguri de la traficant.

Intre timp, in casa suspectului, politistii au gasit o cantitate uriasa de stupefiante: 48 de kilograme de heroina si 25 de grame de cocaina.

Barbatul, in varsta de 40 de ani a fost retinut pentru 24 de ore. El a mai fost cercetat si in trecut pentru consum de stupefiante.

Drogurile erau aduse din Serbia si vandute apoi consumatorilor din Timisoara.

Sportivul Alin Popa a fost condus pe ultimul drum... Cu banii scosi din vanzarea Cazinoului, Radu Mazare face teleschi nautic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x