Antena Căutare

Traficul aerian a fost dat peste cap din cauza cetii. Mai multe curse au fost deviate

In Capitala, vremea a dat peste cap traficul aerian. Din cauza cetii, trei avioane cu peste 400 de oameni la bord au fost nevoite sa aterizeze la Sibiu. De acolo, unii pasageri au mers mai departe cu autocarele, iar altii si-au petrecut noaptea in aeroport.

Codul galben de ceata a fost pe deplin resimtit in Bucuresti. Pe Aeroportul Otopeni, abia puteai distinge un obiect la cativa metri departare, asa ca aeronavele care trebuiau sa aterizeze aici au fost redirectionate.

420 de oameni au fost debarcati pe aeroportul din Sibiu. Cei mai norocosi au fost cei care veneau de la Madrid. Imediat cum au coborat din avion, s-au urcat intr-un autocar. Pasagerii curselor de Barcelona si Bruxelles au fost nevoiti sa-si petreaca noaptea in aeroport.

Unii calatori aveau lagatura la Bucuresti cu alte curse, pe care le-au pierdut. Oamenii sunt hotarati acum sa dea compania aeriana in judecata.

Atat pasagerii cursei de la Barcelona, cat si cei de la Bruxelles au decolat, in cele din urma, din Sibiu.

Craciun Pantea, jandarmul care a trait ambele razboaie mondiale, printre cei mai batrani utilizatori de Facebook din lum... Sorin Oprescu a cerut intensificarea interventiilor de deszapezire in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x