Antena Căutare

UPDATE. Traficul este încă BLOCAT pe Autostrada Soarelui!! A fost activat PLANUL ROŞU. Imagini CUMPLITE. VIDEO

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că este vorba de trei persoane decedate și 57 rănite.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că este vorba de trei persoane decedate și 57 rănite. Toate spitalele de urgenţă din Bucureşti au fost prealertate după accidentul în lanţ produs sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, soldat cu trei persoane decedate şi 57 de răniţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: Accident pe A2: Trei morți și 57 de răniți; cel puțin 20 de autovehicule implicate! A fost activat planul roșu de intervenție

UPDATE 15:00 Panourile VMS cu mesaje variabile precum “Atenţie ! km 96 – km 117+500 limită de viteză 60 km/h !” funcţionau în momentul producerii accidentului de pe A2, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"În urma accidentului rutier de astăzi de pe A 2, Bucureşti – Constanţa, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face următoarele precizări: Pentru panourile VMS cu mesaje variabile disponibile pe tronsoanele de autostrăzi din România, toate mesajele sunt afişate în baza unui protocol între CNAIR SA şi Poliţia Autostrăzi, după notificarea administratorului drumului de către Poliţia Autostrăzi.
În momentul producerii accidentului panourile funcţionau. Pe acestea rula mesajul «Atenţie ! km 96 – km 117+500 limită de viteză 60 km/h !». Mesajele afişate, în format text sau pictograme, rulează în funcţie de situaţia din teren, doar la notificarea Poliţiei Autostrăzi"
, potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), postat pe site-ul instituţiei.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67, din cauza accidentului rutier.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste înțelegere față de situația creată. Totodată, recomandă celor care încheie coloanele de autovehicule care se formează în zona producerii accidentului să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce vin din spate să încetinească în timp util.

La ce spitale au fost repartizați răniții de pe Autostrada Soarelui... Altă tragedie în trafic!! Şapte persoane, între care doi copii, rănite într-un accident cu trei maşini, produs la intrar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x