Antena Căutare

Traficul, ingrunat pe 4 drumuri judetene din cauza alunecarilor de teren

Circulatia este ingreunata la aceasta ora in trei judete din cauza alunecarilor de teren, conform centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Politiei Romane.

Este vorba de de tronsoanele de drumuri nationale:

- in judetul Caras-Severin, varianta de ocolire Domasnea a fost inchisa din cauza unei alunecari de teren. Autovehiculele circula pe DN6, pe vechea ruta;

- in judetul Sibiu, pe DN7C-Transfagarasan, in apropiere de Balea-Cascada (km 130+800 metri), din cauza caderii de pietre si stanci care s-au desprins de pe versant, circulatia pe tronsonul Balea Cascada - Cartisoara a fost intrerupta in cateva randuri. Lucratorii de la drumuri au realizat un culoar ingust pe care se poate circula, insa, avand in vedere faptul ca drumul poate fi acoperit in orice moment de grohotis, politistii si lucratorii de la drumuri nu permit accesul catre Balea-Cascada, cu exceptia cazurilor de urgenta. In acest context, reamintim ca Transfagarasanul este inchis, in perioada 1 noiembrie - 30 iunie, pe tronsonul Balea-Cascada (judetul Sibiu), km 130+800 metri - Piscu' Negru (judetul Arges), km 104.

-in judetul Suceava este instituita o restrictie de circulatie pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN17A Sadova - Sucevita, pe tronsoanele Vatra Moldovitei - Ciumarna si Paltinu - Vatra Moldovitei, din cauza alunecarilor de teren care s-au produs in urma cu cateva zile.

- pe DN66, in zona municipiului Petrosani (judetul Hunedoara), traficul rutier se desfasoara pe un fir, alternativ, din pricina unor lucrari. Punctele de lucru sunt semnalizate corespunzator.


Foto:cotidianul.ro

Fatada unui hotel din centrul Capitalei s-a prabusit: Un copil, ranit... VIDEO! Un politist din Salaj a provocat un accident rutier, ranind un pasager...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x