Antena Căutare

TRAGEDIA DE LA VIIȘOARA. Plan roșu de intervenție! Un microbuz a căzut în râul Bistrița! Nouă persoane au decedat. UPDATE!

Un microbuz a căzut în râul Bistriţa, de pe podul de la Viişoara. A fost activat planul roşu de intervenţie.

TRAGEDIA DE LA VIIȘOARA. Plan roșu de intervenție! Un microbuz a căzut în râul Bistrița! Nouă persoane au decedat. UPDATE! Galerie
| Sursa foto: http://monitorulneamt.ro/

Un microbuz a căzut în râul Bistriţa, de pe podul de la Viişoara. A fost activat planul roşu de intervenţie.

E alarmă în judeţul Neamţ unde a fost activat planul roşu de intervenţie în caz de catastrofe sau accidente cu multe victime după ce în noaptea de miercuri spre joi un microbuz cu pasageri a căzut în râul Bistriţa.

Nouă persoane au murit și alte două sunt căutate de scafandri. În microbuz se aflau la momentul accidentului zece persoane.

Inițial, autoritățile au scos din apă trei persoane decedate, un pasager ce a fost imediat dus de urgență la spital și apoi alte patru persoane, pentru care manevrele de resuscitare nu au funcționat și li s-a declarat decesul.

TRAGEDIA DE LA VIIȘOARA. Plan roșu de intervenție! Un microbuz a căzut în râul Bistrița! Nouă persoane au decedat. UPDATE!

Accidentul cumplit a avut loc „la podul de peste canalul răului Bistrita din satul Viisoara” din comuna Viişoara, după cum anunţă ISU Neamţ, potrivit celor de la vestea.net.

„Din păcate asistăm la un moment nu tocmai fericit. În urma unei sesizări la „112”, în jur de ora 00:48, s-a declanşat această operaţiune. Iniţial, inspectorul general de la ISU m-a anunţat, iar fiind vorba de numărul victimelor, am considerat oportun să declarăm Cod Roşu. În aproximativ 10 minute s-au deplasat aici foarte multe forţe: scafandri, reprezentanţi ISU, ofiţeri, subofiţeri, poliţişti şi comandantul adjunct al IPJ, avem oameni şi personal specializat de la Spital, Ambulanţă, Colegiul Psihologilor (pentru familiile victimelor). Se va proceda la identificarea victimelor. Din ce a declarat supravieţuitorul ar fi vorba de 10 persoane. Până acum s-au identificat 8. Urmează să vedem exact situaţia, informaţiile fiind uşor contradictorii”, a declarat prefectul judeţului Neamţ, Daniela Soroceanu, potrivit de Monitorul de Neamţ.

Localitatea Viișoara pare să stea sub un semn nefast, căci anul trecut alte cinci persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident: patru fraţi şi vărul lor au murit după ce maşina lor a fost lovită de un tren şi târâtă 300 de metri. Asta la doar un an şi jumătate după ce în acelaşi loc, parcă blestemat, au mai pierit patru tineri.

PAȘTE 2018. Rugăciunea care trebuie spusă NEAPĂRAT în JOIA MARE! Ziua în care Hristos s-a rugat pentru noi toți!... HOROSCOPUL ZILEI - O zodie va avea parte de o zi dificilă, doar nu degeaba e Săptămâna Patimilor. Să fie vorba de tine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x