Antena Căutare

Tragedia se repetă! O fetiţă de cinci ani a căzut într-un puţ, la doi metri adâncime, în județul Dâmbovița. Pompierii au reușit să o scoată în siguranță

O fetiţă în vârstă de cinci ani a căzut într-un puţ din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, ea rămânând agăţată de o găleată la doi metri adâncime. Pompierii au reușit să o scoată în siguranță după câteva zeci de minute.

UPDATE: O fetiţă în vârstă de cinci ani a căzut într-un puţ din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, ea rămânând agăţată de o găleată la doi metri adâncime. Pompierii au reușit să o scoată în siguranță după câteva zeci de minute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea, copilul căzut în puţ este o fetiţă în vârstă de cinci ani. Primele informaţii de la faţa locului arată că aceasta nu a ajuns în apă, ci a rămas agăţată de găleata puţului, la o adâncime de aproximativ doi metri.

Pompierii de la Garda de Intervenţii Răcari acţionează pentru scoaterea copilului, iar la ora transmiterii acestei ştiri echipajele aşteaptă sosirea unui buldoexcavator de la Primărie cu ajutorul căruia să sape în jurul puţului pentru a putea ajunge la copil.

Incidentul vine la doar câteva săptămâni după ce un caz similar a avut loc în județul Teleorman, unde un copil de nici doi ani din satul Balta Sărată a căzut într-o fântână extrem de îngustă din curtea casei. Echipele de intervenție s-au chinuit mai bine de zece ore să-l scoată, timp în care copilul a stat pe jumătate în apă. Pompierii i-au băgat aer cald în puț, iar copilul a supraviețuit, asta după ce a primit tratament medical de specialitate.

ULTIMA ORĂ! Cutremur de intensitate mare, produs în zona Vrancea... Imaginile durerii! Andreea a rămas pentru totdeauna acasă! Tânăra din Constanţa care a murit în urma atentatului de la L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x