Antena Căutare

Tragedie evitata in ultima clipa: Un tren incarcat cu motorina a fost la un pas sa explodeze

O comuna din Constanta putea sa fie rasa de pe fata pamantului in aceasta noapte. Un tren cu 37 de vagoane incarcate cu motorina a fost la un pas sa sara in aer, in localitatea Saligny. Cateva tone de combustibil s-au scurs dintr-un vagon, din cauza unei vane stricate, iar o scanteie ar fi putut provoca un dezastru. Din fericire, avaria a fost descoperita la timp de un impegat, iar garnitura a fost trasa pe o linie moarta, departe de zona locuita.

Trenul a plecat din rafinaria Navodari si trebuia sa ajunga in Capitala, dar a fost oprit in Gara Saligny. Un impiegat de miscare a observat ca unul dintre vagoane pierde motorina.

Doar norocul a facut ca scanteile provocate de rotile garniturii sa nu aprinda motorina care curgea din vagon. Trenul a fost tras imediat pe o linie moarta.

Pompierii au oprit tensiunea, pe liniile electrice din zona si s-au apucat sa repare avaria, impreuna cu angajatii CFR. Abia dupa doua ore au reusit echipele de interventie sa opreasca scurgerea de combustibil. Mai multe tone de motorina au ajuns pe pamant, in acest timp.

O echipa de la rafinarie va ajunge, astazi, in gara din Saligny ca sa stabileasca din ce cauza s-a produs acest incident.

Seful Jandarmeriei Bucuresti, demis din cauza abuzurilor comise de colegii sai la protestele de la Universitate... Peste 300 de mineri din Lupeni s-au blocat in subteran, nemultumiti de reducerile salariale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x