Antena Căutare

TRAGEDIE fără margini în Tulcea! Puhoaiele au luat cu totul o familie. Au fost găsiți morți

Doi copii şi bunicii lor au dispărut în ape, după ce s-au răsturnat cu căruţa într-un pârâu în pârâul ce trece prin comuna Topolog, cuprins de viitură. Toţi patru au fost găsiţi morţi după o noapte întreagă de căutări.

Doi copii şi bunicii lor au dispărut în ape, după ce s-au răsturnat cu căruţa în pârâul ce trece prin comuna Topolog, cuprins de viitură. Toţi patru au fost găsiţi morţi după o noapte întreagă de căutări.

Doar patru şi şapte ani aveau băiețelul și fetița care au fost smulşi de ape într-o clipă. Şi pe ei, şi pe bunici, pompierii i-au găsit fără suflare.

Un bărbat din Dâmboviţa a fost salvat în ultima clipă dintr-un râu ieşit din matcă.

La Vaideeni, în Vâlcea, după câteva ore de cod roşu de inundaţii, apele au rupt drumuri şi au inundat case. Este a doua oară în doar trei săptămâni. În iunie, şuvoiale au luat zece maşini de pe uliţe şi au rupt asfaltul unui drum judeţean.

Tot în Vâlcea, a fost noapte albă pentru un cartier întreg din oraşul Băbeni. Cu apa până la brâu, multe familii au refuzat să-şi părăsească locuinţele.

Oamenii care au văzut la televizor dezastrul din Vâlcea au venit să-i ajute cu pâine, apă şi conserve pe cei rămaşi pe drumuri.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Pericol de EXPLOZIE pe Autostrada Soarelui. Traficul este restricționat... Caz REVOLTĂTOR în România! O femeie a fost ÎMPUȘCATĂ în trafic de un poliţist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x