Antena Căutare

Tragedie în prag de sărbători! Doi iubiți au fost găsiți fără suflare, în propria casă. Primele ipoteze ale anchetatorilor sunt tulburătoare

Tragedia a lovit în comuna Călinești din județul Botoșani. Un bărbat de 55 de ani și o femeie de 45 de ani, care locuiau împreună, au fost găsiți fără suflare, în propria locuință.

Tragedia a lovit în comuna Călinești din județul Botoșani. Un bărbat de 55 de ani și o femeie de 45 de ani, care locuiau împreună, au fost găsiți fără suflare, în propria locuință.

Descoperirea a fost făcută de un vecin, care a contactat-o de urgență pe fiica bărbatului decedat, scrie observator.tv. Aceasta a alertat autoritățile. Mai multe echipaje de poliție și criminaliști au fost trimise la fața locului, însoțite și de un echipaj medical.

Tragedie în prag de sărbători! Doi iubiți au fost găsiți fără suflare, în propria casă. Primele ipoteze ale anchetatorilor sunt tulburătoare

Din primele concluzii, se pare că cei doi ar fi murit de frig, în casă neexistând nicio sursă de încâlzire. Criminaliștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, potrivit reprezentaților IPJ.

Localnicii spuncă cei doi erau oameni muncitori, care nu refuzau niciodată să dea o mână de ajutor sătenilor, în schimbul unor mici sume de bani, dar aveau patima băuturii.

„Am vrut să îl iau pe el la treabă şi am deschis uşa acolo unde stau ei. Pe ea am văzut-o întinsă pe pat, pe el căzut pe jos. Nu am intrat, am anunţat-o pe fiica lui, iar când s-a dus, i-a găsit morţi pe amândoi. Ei beau cel puţin trei litri pe zi. Au damigeana acolo. Nu au sobă, nu au nimic acolo”, a povestit pentru presa locală cel care i-a găsit.

Când începe, de fapt, vacanța de iarnă 2018-2019. Vești excelente pentru elevi!... Răsturnare de situație! Nu orice persoană cu studii superioare va primi salariul minim de 2.350 de lei de la 1 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x