Căutare Live

Tragedie în România! Un copil de doi ani a murit dintr-o greșeală pe care orice mamă o poate face

Inca sunt mame care mai comit imprudența de a lasa obiecte fierbinți nesupravegheate la indemana copiilor.

Tragedie în România. Un copil de numai doi ani a murit din cauza unei erori pe care și tu o poți face.

Tragedia s-a întâmplat în județul Suceava, în urma unor arsuri grave pe 60% din suprafața corpului. Nenorocirea a făcut ca micuțul să se opărească cu cratiță de ciorbă clocotită, pusă pe podea. Mama lui nu și-a dat seama că cel mic e prin preajmă, moment în care acesta s-a împiedicat și a căzut peste oala fierbinte.

Mama le-a povestit medicilor că făcuse o oală cu ciorbă, iar când a lăsat-o la răcit pe jos, nu s-a gândit că ar putea să se întâmple ceva rău. Băieţelul se juca împreună cu un frate şi un verişor.

Din păcate, tragedia a urmat. Copilul a murit în ambulanţă, în drum spre Bucureşti. Mare atenție, încă sunt mame care mai comit imprudența de a lăsa obiecte fierbinți nesupravegheate la îndemâna copiilor.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Un nou val de ninsori peste Capitală? Cum va fi vremea în weekend în toate regiunile țării...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri