Antena Căutare

Cinci tineri au murit pe loc și alte șapte persoane sunt în stare gravă, în urma unei depășiri neregulamentare. Victimele urmau să ajungă în Grecia, în vacanță

Tragedie pe Drumul European 581, în judeţul Vaslui. 5 oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi azi-noapte, după ce un şofer a încercat să depăşească maşina din faţă. Viaţa a patru tineri a fost curmată tocmai când plecau în vacanţă.

Tragedie pe Drumul European 581, în judeţul Vaslui. Cinci oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi azi-noapte, după ce un şofer a încercat să depăşească maşina din faţă. Viaţa a cinci tineri a fost curmată tocmai când plecau în vacanţă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei două. Unul dintre autotursime a încercat să facă o depăşire neregulamentară şi a acroşat o altă maşină care venea din sens opus. În total sunt 12 victime din toate cele trei maşini. Patru oameni au murit pe loc, iar unul ceva mai târziu, la spital. Alte două persoane au răni foarte grave.

Patru dintre cei care şi-au pierdut viaţa se aflau în autoturismul care a încercat să facă depăşirea. Toţi erau tineri, aveau între 20 şi 30 de ani şi tocmai plecau în vacanţă în Grecia. Cealaltă victimă este şoferul maşinii care venea din sens opus şi circula regulamentar. Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spitalele din Bârlad şi Vaslui.

Incendiu în București! Focul a izbucnit lângă o benzinărie, iar flăcările au afectat un restaurant... Incendiu devastator în București. Două case și un restaurant de lux au luat foc. 11 familii au privit cum tot ce aveau s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x