Tragedie șocantă în Târgu-Jiu! Un tânăr a murit pe scaun, la câteva minute după ce s-a așezat - Video

Un sportiv în vârstă de 35 de ani a murit pe un scaun dintr-o frizerie din Târgu-Jiu, joi seară, la câteva minute după ce venise să se tundă.

Un sportiv în vârstă de 35 de ani a murit pe un scaun dintr-o frizerie din Târgu-Jiu, joi seară, la câteva minute după ce venise să se tundă.

Tânărul a apucat doar să intre şi să se aşeze, iar la scurt timp i-a spus frizerului că se simte rău. Angajaţii au sunat la 112, însă când a venit ambulanţa acesta îşi dăduse ultima suflare.

Poliţiştii au deschis acum un dosar de moarte suspectă.

Martorii care se aflau în frizeria din Târgu-Jiu sunt în stare de şoc.

„O persoană inconştientă, la sosirea noastră tânărul era în stop cardio-respirator. Am început imediat manevrele de resuscitare, ne pare rău, dar cu toate eforturile noastre de aproape o oră, nu am reuşit să îl readucem la viaţă. Am declarat decesul”, a spus medicul Maria Boncea, de la Serviciul de Ambulanță Gorj.

Deocamdată nu se ştie cauza exactă a decesului.

Alexandru Crăcui era sportiv, iar cunoscuţii spun că nu ştiau să aibă probleme de sănătate. Trupul său a fost transportat la Medicina Legală, iar necropsia va face lumină în anchetă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri