Antena Căutare

Tragedie șocantă în Târgu-Jiu! Un tânăr a murit pe scaun, la câteva minute după ce s-a așezat - Video

Un sportiv în vârstă de 35 de ani a murit pe un scaun dintr-o frizerie din Târgu-Jiu, joi seară, la câteva minute după ce venise să se tundă.

Un sportiv în vârstă de 35 de ani a murit pe un scaun dintr-o frizerie din Târgu-Jiu, joi seară, la câteva minute după ce venise să se tundă.

Tânărul a apucat doar să intre şi să se aşeze, iar la scurt timp i-a spus frizerului că se simte rău. Angajaţii au sunat la 112, însă când a venit ambulanţa acesta îşi dăduse ultima suflare.

Poliţiştii au deschis acum un dosar de moarte suspectă.

Martorii care se aflau în frizeria din Târgu-Jiu sunt în stare de şoc.

„O persoană inconştientă, la sosirea noastră tânărul era în stop cardio-respirator. Am început imediat manevrele de resuscitare, ne pare rău, dar cu toate eforturile noastre de aproape o oră, nu am reuşit să îl readucem la viaţă. Am declarat decesul”, a spus medicul Maria Boncea, de la Serviciul de Ambulanță Gorj.

Deocamdată nu se ştie cauza exactă a decesului.

Alexandru Crăcui era sportiv, iar cunoscuţii spun că nu ştiau să aibă probleme de sănătate. Trupul său a fost transportat la Medicina Legală, iar necropsia va face lumină în anchetă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Anul școlar 2019-2020, mai lung! Când ar trebui să se întoarcă elevii la școală, după vacanța de vară... Doliu imens în România! A murit unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai țării peste hotare. Ioan Emil Vasiliu ar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x