Antena Căutare

Tragedie la Iași! Trei fetițe au murit, la mal, sub ochii părinților. Copilele ar fi mers la scăldat și s-au înecat

Două fetiţe au murit înecate, sâmbătă după-amiază, iar o a treia, dată inițiale dispărută în barajul de acumulare din localitatea Pârcovaci, judeţul Iaşi, a fost adusă și ea la mal fără suflare. Copilele ar fi mers la scăldat și aveau 6, 7, respectiv 10 ani.

Tragedie la Iași! Trei fetițe au murit, la mal, sub ochii părinților. Copilele ar fi mers la scăldat și s-au înecat Galerie
Trei fetițe au murit înecate la Iași | bzi.ro

Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, pompierii din Târgu Frumos au fost solicitaţi să intervină în localitatea ieşeană Pârcovaci pentru căutarea unor copii înecaţi în barajul de acumulare din zonă. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanţei şi SMURD Iaşi.

Trei fetițe au murit înecate în apele unui baraj din Iași

Două fetiţe, de şase ani, respectiv şapte ani, au fost scoase din apă în stare critică. În ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul celor două fetiţe.

O a treia fetiţă, de 10 ani, a fost căutată minute bune de pompieri în apele barajului Pârcovaci. În final, a fost găsită decedată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea care a alertat autorităţile a fost o femeie care asigura paza barajului. Reprezentanţii Poliţiei au demarat cercetări pentru a stabili modul în care copiii au ajuns în apele barajului. Potrivit presei locale, cele trei copile s-ar fi aflat la scăldat.

Românii au uitat de starea de alertă! Imagini uimitoare surprinse în acest weekend, într-un parc din București... El este monstrul care și-a snopit în bătaie soția, în fața celor șase copii. Fiica cea mare a vrut să se sinucidă, ca să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x