Antena Căutare

Tragedie pe „Șoseaua Morții”: cinci tineri au murit într-un accident extrem de violent! VIDEO

„Şoseaua Morţii” îşi confirmă încă o dată renumele sumbru. Cinci tineri, printre care unul minor, au murit în urmă cu câteva ore pe drumul european E85, în judeţul Suceava, într-un accident extrem de violent. Maşina în care aflau cei cinci prieteni a intrat sub un tir.

Tragedie pe „Șoseaua Morții”: cinci tineri au murit într-un accident extrem de violent! VIDEO Galerie
accident, drumul european E 85

„Şoseaua Morţii” îşi confirmă încă o dată renumele sumbru. Cinci tineri, printre care unul minor, au murit în urmă cu câteva ore pe drumul european E85, în judeţul Suceava, într-un accident extrem de violent. Maşina în care aflau cei cinci prieteni a intrat sub un tir, după ce şoferul, un tânăr de 21 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens.

Ora 2 şi 30 de minute. În mijlocul nopţii, un autoturism goneşte cu viteză pe Drumul European 85 - şosea cunoscută deja pentru nenumăratele tragedii. Cinci tineri, printre care şi un minor, erau în interior. Se întorceau acasă de la un local, când drumul le-a fost curmat.

În localitatea Vadu Moldovei, şoferul de 21 de ani pierde controlul volanului într-o curbă la dreapta, pe şoseaua acoperită de polei, şi intră pe contrasens. A urmat un impact devastator.

Prinşi în mormanul de fiare, tinerii nu au avut nicio şansă la viaţă. Au murit pe loc în autoturismul rupt în două după ce autotrenul a trecut peste el şi l-a târât zeci de metri până într-un şanţ.

Premierul a dat un ultimatum: „Trebuie să avem 100 de kilometri de autostradă. Dacă nu-i avem, pleacă acasă!”... Doliu în lumea politică! A pierit într-un mod cumplit, la doar 31 de ani, spulberat de un șofer neatent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x