Antena Căutare

TRAGEDIE! Tânărul entuziasmat că a ajuns la mare pentru prima dată, care a dispărut în adâncuri, a fost găsit

Marea l-a luat, marea l-a adus înapoi. Fără viaţă. Trupul tânărului care a dispărut în apele mării, în urmă cu două săptămâni, la Mamaia, a fost adus de valuri pe plajă

Marea l-a luat, marea l-a adus înapoi. Fără viaţă. Trupul tânărului care a dispărut în apele mării, în urmă cu două săptămâni, la Mamaia, a fost adus de valuri pe plajă.

A fost uşor de recunoscut. Avea trupul plin de tatuaje. În tot acest timp, marea l-a ascuns bine. Nici scafandrii nu reuşiseră să-l găsească.

Paznicul care l-a zărit a sunat la 112. Medicii de pe ambulanţă au venit, s-au uitat şi au recunoscut cadavrul imediat. Era tânărul aventurier, plin de tatuaje, care se înecase în urmă cu două săptămâni. Tânărul pe care-l căutaseră ore în şir. Din aer şi prin apă.

Lacrimile prietenilor şi ale familiei nu s-au oprit. Dar sunt liniştiţi că îl vor avea pe Andraş aproape de ei, să-i aprindă o lumânare. Avea doar 26 de ani şi trăia înconjurat de aventură şi de moarte.

A trăit extrem şi a murit extrem. În timp ce încerca să înoate singur în apele reci ale mării. Trupul său va fi dus acasă, în Baia Mare.

Vezi imagini pe observator.tv!

CUTREMUR! Trei seisme s-au produs într-o singură zi!... Pentru că românul e gurmand! Preparate realizate fără foc, prezentate cu fast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x