Antena Căutare

TRAGEDIE! Un paraşutist român a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit

Un paraşutist român în vârstă de 33 de ani şi-a găsit sfârşitul, după ce avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota s-a prăbuşit.

TRAGEDIE! Un paraşutist român a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbuşit Galerie
Marius Ivaşcu, paraşutistul român care şi-a pierdut viaţa

Un paraşutist român în vârstă de 33 de ani şi-a găsit sfârşitul, după ce avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota s-a prăbuşit.

Accidentul tragic s-a petrecut în oraşul american Saratoga Springs. La scurtă vreme de la decolare, aparatul de zbor Cessna 180 a intrat în picaj şi s-a prăbuşit în faţa unei case. Marius şi mecanicul care îl însoţea au murit pe loc.

Marius Ivaşcu era din Oradea şi plecase peste hotare, în urmă cu zece ani, pentru a-şi împlini visul. Îşi dorea din tot sufletul să devină instructor de paraşutism şi a reuşit din plin. În 2010, era antrenorul echipei naţionale de paraşutism a Statelor Unite. Anul trecut, s-a căsătorit cu Heather, şi ea pasionată de zbor.

Citeşte aici mai multe despre tragedia în care şi-a pierdut viaţa românul!

Veşti proaste de la meteorologi! A fost emisă o avertizare de ploi torenţiale pentru TOATĂ ŢARA!... Pământul s-a cutremurat! Un nou seism s-a produs în România în această dimineaţă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x