Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Traian Igas: "14.000 de angajati ai MAI sunt pregatiti sa intervina in caz de urgenta"

Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat astazi ca aproximativ 14.000 de persoane sunt pregatite pentru a interveni in caz de urgenta, iar in momentul de fata sunt angrenate 1.400 de persoane in misiuni la nivel national.


In Bucuresti sunt disponibile sase elicoptere ale MAI, in tara fiind pregatite alte trei, la Iasi, Arad si Targu-Mures, gata sa intervina pentru salvarea de vieti.

Traian Igas a informat ca Ministerul de Interne si Comandamentul sunt in legatura permanenta cu prefectii si inspectorii din teritoriu si centralizeaza fiecare informatie.

Ministrul de Interne a sfatuit cetatenii sa nu plece la drum decat daca este strict necesar. Populatia este sfatuita sa coopereze cu Politia, in cazul in care agentii considera ca drumul este impracticabil si recomanda oprirea.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cu cod galben, valabila pana duminica, ora 20.00, conform careia aria ninsorilor va cuprinde treptat, incepand din sud-vestul tarii, toate regiunile. Vantul va depasi 60 de km pe ora, iar stratul de zapada ar putea ajunge pana la 20 de centimetri.foto: Intact Images

Recomandari