Căutare Live

Tramvaie blocate în Capitală din cauza zăpezii. Unde sunt cele mai mari probleme

Circulația tramvaielor este blocată, joi dimineață, în cartierul Rahova din București, în sectorul 5. Sunt probleme mari și în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor. STB a anunțat că sunt probleme pe linia 41, la Piața Presei, și 21.

Tramvaie blocate din cauza zăpezii

Zeci de tramvaie s-au blocate joi dimineață la ora 8:00, pe linia 32, de la Piața Rahova până în capătul liniei la Șoseaua Alexandriei. Un tramvai a rămas blocat pe șine și din această cauză nu poate înainta.

Oamenii care ar fi trebuit să ajungă la serviciu au fost nevoiți să meargă pe jos, distanțe destul de lungi, prin zăpadă, până la alte mijloace de transport în comun.

Sunt probleme și în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor - Bulevardul Timișoara.

Societatea de Transport București (STB) a transmis că linia de tramvai 41 este blocată la capătul de linie. Practic, de la Piaţa Presei nu pleacă niciun tramvai, în timp ce, pe sensul opus, tramvaiele sunt blocate în zona Agronomie.

În plus, tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 şi 47 sunt blocate pe Şoseaua Progresului, la INOX, pe sensul Şoseaua Viilor.

De asemenea, linia de tramvai 21 este blocată pe Calea Moșilor, din cauza unei avarii la rețeaua de contact.

Au fost semnalate probleme și pe câteva linii de troleibuz, precum 69, 90 și 93, pe Bulevardul 1 Mai.

La sediul Primăriei Capitalei a fost convocat, de la ora 11:00, comandamentul de iarnă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri