Antena Căutare

Tramvaiul 41 și-a reluat activitatea. O nouă linie de autobuze, 643, va intra în funcțiune

Linia tramvaiului 41 și-a reluat activitatea astăzi,31 august, după ce a fost închisă pe o perioadă de două luni. Călătorii vor putea ajunge mult mai rapid din cartierul Ghencea către nordul capitalei.

Linia tramvaiului 41 și-a reluat activitatea astăzi,31 august, după ce a fost închisă pe o perioadă de două luni. Călătorii vor putea ajunge mult mai rapid din cartierul Ghencea către nordul capitalei.

„Linia de tramvai 41, care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea și nordul Capitalei, îşi reia activitatea începând cu data de 31.08.2019, după o suspendare de aproximativ două luni, necesară pentru realizarea unor lucrări la pasajele Ciurel și Grant.”

Tramvaiele liniei 41 își vor relua circulația între terminalele „Piața Presei Libere” și „Ghencea” pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Str. Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea. Pe pasajul Grant, tramvaiele vor circula alternativ în ambele sensuri pe firul de circulaţie dinspre Şos. Virtuţii spre Str.Turda”, informează Societatea de Transport București (STB), printr-un comunicat de presă.

Liniile de autobuz 641 și 642 vor prelua în continuare călătorii. De asemenea, va fi înfințată o nouă linie 643 care va funcționa între „Ghencea” și „Lujerului”, pe Bd. Ghencea, Str. Braşov, Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu.

„Din simulările efectuate pe computer de STB SA, în condițiile de mai sus, intervalul de succedare între două tramvaie consecutive va fi de 3-4 minute la orele de vârf, față de 2-3 minute cât era intervalul înainte de suspendarea liniei”, a precizat directorul general al STB SA, Andrei Creci.

Noul an şcolar începe cu un test inutil. Dascălii îi pun pe părinţi să meargă cu cei mici la cabinetele medicilor... Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Sunt implicate patru autovehicule...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x