Antena Căutare

Tramvaiul 41 va funcționa pe un singur fir, de la 1 septembrie! Directorul STB, anunț neașteptat: ”Frecvența va fi afectată!”

Vești proaste pentru bucureșteni. Tramvaiul 41 va circula, de la 1 septembrie, doar pe un singur fir, pe Podul Grant, motiv pentru care frecvența acestuia va fi afectată. 

Vești proaste pentru bucureșteni. Tramvaiul 41 va circula, de la 1 septembrie, doar pe un singur fir, pe Podul Grant, motiv pentru care frecvența acestuia va fi afectată.

Deși primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că circulaţia tramvaiului 41 va fi reluată, de la 1 septembrie, adevărul este altul.

Citește și: Prima zi fără tramvaiul 41 a creat haos în traficul din București. „Metroul ușor” a fost înlocuit de două linii de autobuz

Mai exact, pe Podul Grant se va circula însă pe un singur fir, iar timpii de aşteptare vor fi mai mari, asta în condiţiile în care tramvaiul era oricum foarte aglomerat.

Deocamdată, pe Podul Grant a fost montată o joncțiune între cele două linii, astfel încât tramvaiele să treacă de pe o parte pe cealaltă, la capetele podului. Această joncțiune, însă, va afecta frecvența tramvaielor, motiv pentru care timpii de așteptare vor fi mai mari.

„Se va circula <<la paletă>>, cum se spune în popor, adică pe un singur fir. Se va circula alternativ. Un tramvai dintr-un sens va trece, iar celălalt va aştepta. Frecvenţa tramvaiului 41 va fi afectată. La frecvenţa care a circulat tramvaiul 41 nu se mai poate ajunge pe un singur fir. Dar oricum, este mai bine decât cu liniile navetă, care oricum vor rămâne şi ele pe traseu”, a declarat Andrei Creci, director al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), potrivit Mediafax.

Citește și: Linia de tramvai 41 este suspendată până la 1 septembrie

De asemenea, va fi înființată și linia navetă 643, cu cinci autobuze, care va funcţiona între bucla Ghencea şi Cora Lujerului.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată, din 29 iunie până pe 1 septembrie, pentru efectuarea lucrărilor la Podul Ciurel, Podul Grant şi staţia de metrou din Drumul Taberei.

„Teroristul de la mall” riscă să rămână fără casă. Serviciul de Ambulanță Brăila a câștigat procesul privind plata daune... Prahova: Cinci răniţi, într-un accident produs pe DN 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x