Antena Căutare

Transportul in comun din Bucuresti, afectat de furtuna

Furtuna care s-a abatut asupra Capitalei a facut prapad pe strazi. Mai multi copaci s-au rupt, blocand temporar liniile de tramvai 16, 36 si 41, o schela montata pe un bloc in reabilitare s-a prabusit in Cartierul Crangasi, iar in Militari un panou publicitar a cazut, ranind grav un barbat. De asemenea, zeci de masini au fost avariate.

UPDATE 20.30: Circulatia troleibuzelor 79 si 86 a fost reluata dupa aproximativ doua ore. Si troleibuzele si-au reluat traseul dupa interventia echipajelor specializate.

Furtuna a creat probleme, miercuri, si pe liniile 16, 36 si 41, unde tramvaiele au reinceput sa circule dupa cateva zeci de minute.

Un barbat a intrat in stop cardiorespirator dupa ce, in timpul furtunii, un panou a cazut peste el, in cartierul bucurestean Militari. Un echipaj SMURD a reusit sa-l stabilizeze si sa-l transporte la Spitalul de Urgenta Floreasca. Barbatul, in varsta de 20-25 ani, a suferit traumatisme grave de tip cranio-cerebral si facial, a anuntat coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.

De asemenea, in cartierul Crangasi, o parte din schelele folosite la reabilitarea unui bloc s-au prabusit din cauza vantului, iar in cartierul Bucurestii Noi a cazut un copac, avariind trei masini, potrivit ISU Bucuresti.

Schelele au cazut pe un chiosc de ziare si pe doua masini, dar nu au fost inregistrate victime.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna, care vizeaza aproape toata tara, inclusiv Capitala, in intervalul miercuri, ora 12.00 - joi, ora 9.00.

Stire in curs de actualizare...

Foto: Intactimages

Vicepresedintele ANRE Eugen Georgescu, retinut in dosarul exploziilor de la Sighetu Marmatiei... Hotii de fier au inceput sa dezmembreze poduri in Hunedoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x