Antena Căutare

Tratament de succes împotriva Covid-19, folosit în România. Profesorul Virgil Musta de la Timișoara: "N-am mai intubat niciun pacient"

România are cheia tratamentului împotriva coronavirusului! Profesorul Virgil Musta, eroul care a salvat sute de pacienți infectați la Timișoara, a dezvăluit că de când noua schemă a fost aplicată, niciun bolnav nu a mai ajuns să fie intubat.

Tratament de succes împotriva Covid-19, folosit  în România. Profesorul Virgil Musta de la Timișoara: "N-am mai intubat niciun pacient" Galerie
Profesorul Virgil Musta | opiniatimisoarei.ro

Noua schemă de tratament în lupta împotriva Covid-19 a fost instituită în urmă cu trei săptămâni și dă rezultate foarte bune, susține medicul Musta.

Potrivit acestuia, pacienții tratați astfel nu au mai dezvoltat forme severe de boală și nu au necesitat intubare.

Citește și: Care sunt măștile neconforme, care se vând cu cel puțin 4 lei în România. Protecția Consumatorului a făcut lista! Ai grijă ce cumperi!

Noua rețetă recunoscută la nivel internațional conține și anticoagulant

Noul protocol de tratament își propunea să atace virusul înainte ca acesta să dezvolte forme grave. În aprilie, doctorul spunea că sunt șanse ca aplicând noua schemă de tratament, boala să fie ținută sub control, iar pacienții să nu dețină forme severe, notează Antena 3.

Prima măsură când se vor redeschide bisericile, lovitură pentru preoți. Lingurița de împărtășanie, interzisă!... Starea de urgență a luat sfârșit? 3 măsuri de siguranță pe care NU le știai și pe care TREBUIE să le iei în continuare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x