Antena Căutare

Tratamentul pentru COVID-19 există, OFICIAL! Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a dezvăluit când îl vom avea! „Va vindeca pacienții cu coronavirus” – VIDEO

Doctorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României în Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a declarat că există deja un tratament pentru coronavirus și a dezvăluit când va fi acesta disponibil.

„Există un medicament antiviral. S-a demonstrat deja că este eficace î urma studiilor clinice efectuate în SUA și alte țări. Produsul se numește remdesivir. Vom beneficia de el curând, în cadrul unui studiu coordonat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Studiul include aproximativ 25-30 de țări din toată lumea și va face posibilă tratarea unora dintre pacienții români cu acest nou produs.

În paralel se mai desfășoară un trial clinic, organizat chiar de firma producătoare. Sperăm ca produsul să primească licență din partea autorității americane de profil. Eu cred că, în toamnă, acest produs va fi disponibil în Europa cu siguranță”, a explicat doctorul Alexanfru Rafila.

Adevărul despre vaccinul BCG și Hidroxiclorochina, în lupta cu COVID-19

Conform specialistului, nu există un studiu care să fi confirmat eficacitatea vaccinării BCG. „Este vorba despre un cercetător din olanda de origine română, Mihai Netea, unul dintre cei mai cunoscuți imunologi din Europa”, a spus Alexandru Rafila, precizând că acesta nu a confirmat încă eficacitatea vaccinului acesta împotriva COVID-19.

Potrivit doctorului Alexandru Rafila, hidroxiclorochina nu acționează împotriva virusului propriu-zis, ci reduce inflamația ce apare ca urmare a acțiunii lui. Împiedică replicarea virală și, implicit, evoluția bolii către forme grave.

„Probabil că vor beneficia în primul rând persoanele din categoriile la risc – vârstnicii sau cei cu o serie de boli asociate”, a precizat doctorul.

Raed Arafat, despre apogeul pandemiei de coronavirus: "Sunt păreri și analize că este probabil ca, undeva, spre ult... Ai primit deja vaccinul ce te-ar putea ține departe de coronavirus? Găsești dovada pe brațul stâng! „Activează întregul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x