Antena Căutare

Trei absolventi de Politehnica, experti in arta spionajului!

Trei absolventi de politehnica au facut o avere construind dispozitive la care James Bond doar viseaza. Un banal nasture se transforma in mainile lor intr-o camera performanta, cu care clientii lor puteau spiona oriunde. Nici jocurile de noroc nu mai erau o loterie pentru cei care le cereau ajutorul. Ieri insa la usa nu le-au mai batut oameni interesati sa se imbogateasca peste noapte sau sa devina spioni, ci mascatii.

Pungi pline cu mii de euro, aparatura pentru interceptarea convorbirilor sau de bruiere dar si 50 zeci de pachete de carti de joc cu microcipuri. Asta au gasit mascatii in casa celor trei tineri, o captura de sute de mii de euro.

Suspectii au inceput afacerea ajutandu-i pe cei care voiau sa-si monitorizeze iubitul sau iubita. In schimbul telefoanelor spion, clientii retelei trebuiau sa dea cate 600 de euro. Cum afacerea era cat se poate de infloritoare, tinerii specialisti in inginerie au decis sa se dezvolte. Au creat aparatura spion ascunsa in stilouri sau pachete de tigari dar si sisteme de bruiaj.

In doar doi de ani de munca, studentii au pus mana pe sute de mii de euro. Au cheltuit acesti bani in vacante luxoase, pe petreceri sau apartamente.
Ultima gaselnita a studentilor au fost sistemele pentru mesele de poker cu care puteau fi trucate jocurile de noroc. Peste 5000 de euro costa un pachet de carti norocoase.

Suspectii n-au ramas dupa gratii. Instanta a respins cererea procurorilor de arestare preventiva.

Doi oameni ai strazii au provocat un incendiu in Constanta... IMAGINI SOCANTE! La Cluj a inceput vanatoarea de caini maidanezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x