Antena Căutare

Moartea a fost pe urmele lor! Trei bărbaţi din Argeş au fost împușcați în timp ce supravegheau un incendiu de vegetaţie

"Drumul spre Iad" este pavat cu bune intenţii, iar trei bărbaţi din Argeş pot confirma asta! Oamenii au vrut să se asigure că un incendiu de vegetaţie, izbucnit la marginea comunei, nu se extinde spre pădure şi au sfârşit prin a fi împuşcaţi cu alice

"Drumul spre Iad" este pavat cu bune intenţii, iar trei bărbaţi din Argeş pot confirma asta! Oamenii au vrut să se asigure că un incendiu de vegetaţie, izbucnit la marginea comunei, nu se extinde spre pădure şi au sfârşit prin a fi împuşcaţi cu alice.

Cei trei spun că, din cauza sperieturii, nu le-a trecut prin cap să se ducă în aceeaşi zi nici la spital, nici la poliţie. Anchetatorii se străduiesc acum să-i găsească pe cei care i-au împuşcat.

Luni seară, directorul şcolii din Răţeşti împreună cu alţi doi localnici au mers să verifice ce se întâmplă la ieşierea din localitate, deoarece un incendiu de vegetație amenința să se extindă.

Cum totul părea în regulă, bărbaţii au vrut să plece acasă. Acesta a fost momentul în care a început coşmarul lor. Oamenii povestesc cum o mașină cu faruri puternice i-a urmărit, iar ulterior au tras foc de armă asupra lor.
Bărbații au reușit să se ferească, iar a doua zi au realizat cu adevărat ce s-a întâmplat. Politistii fac investigații după ce 3 bărbați din Rătești au acuzat faptul că au fost împuscați în timp ce se aflau pe un câmp de pe raza localității de domiciliu. În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

Mărturisirile cutremurătoare ale unei mame singure, bolnavă de cancer. Cei șapte copii sunt devastați: ,,Mami, nu vreau ... O navă militară românească face antrenamente comune cu un vânător de mine francez, în Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x