Antena Căutare

Trei copii din Vaslui, tinuti in conditii mizerabile. Aveau sifilis si nu mancau cu zilele!

In Romania secolului 21, trei copii au trait pana acum in conditii greu de imaginat, chiar si dupa standardele Evului Mediu. Se jucau intr-o mizerie crunta, nu aveau haine, uneori nu mancau zile intregi si erau batjocoriti de cei care ar fi trebuit sa-i creasca. Si probabil ca ar fi ramas in acest mediu, daca mamele lor, doua surori cu probleme psihice, nu aduceau pe lume inca doi copii. Cand au descoperit ca femeile si pruncii lor au sifilis, medicii au alertat autoritatile.

Cand au pasit in gospodaria din satul Orgoiesti in care locuiesc cele doua surori, impreuna cu mama lor, concubinul acesteia si cei trei copii, asistentii sociali s-au ingrozit. Micutii de trei, sase si noua ani erau intr-o stare deplorabila.

Lucrurile nu stau asa de ieri de azi, dar abia acum, dupa ce a iesit la iveala faptul ca mamele lor au sifilis, autoritatile au aflat de drama acestor copii. Si despre drama celor doua surori cu probleme psihice care i-au adus pe lume.

“Au fost plasati de urgenta la asistenti maternali profesionisti, urmand ca pe parcursul urmatoarelor zile sa fie inscrisi la medic de familie, sa faca evaluarile medicale corespunzatoare pentru a sti ce plan de interventie avem pentru recuperarea si reabilitarea lor”, a declarat Ionut Danila, purtator de cuvant Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui.

Cele doua surori cu probleme psihice sunt cercetate acum pentru raspandirea de boli venerice.


Un miliardar roman din "Top 300" a murit in somn, la numai 44 de ani... A fost recuperata cutia neagra a avionului IAR 99 Soim, prabusit langa Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x