Antena Căutare

Trei destinații perfecte pentru un team building de neuitat!

Dacă trebuie să organizezi următorul team building pentru colegii tăi și ai la dispoziție un buget consistent pentru a lua în calcul și varianta unei excursii în străinătate, îți punem la dispoziție 3 variante extrem de ofertante: Egipt, Turcia și Grecia.

Trei destinații perfecte pentru un team building de neuitat!
| Sursa: pixabay.com

Dacă trebuie să organizezi următorul team building pentru colegii tăi și ai la dispoziție un buget consistent pentru a lua în calcul și varianta unei excursii în străinătate, îți punem la dispoziție 3 variante extrem de ofertante: Egipt, Turcia și Grecia.

Nu trebuie decât să alegi cu atenție motivele pentru care ar trebui să vizitați fiecare dintre aceste variante, urmând ca apoi să iei decizia finală. Orice destinație ai alege, fii sigur că faci alegerea potrivită, pentru că aceste 3 țări oferă peisaje de vis, o vreme absolut superbă și condiții hoteliere de lux. Așa că du-ți colegii în cea mai tare excursie de team building din 2018!

Egipt

Egiptul vă așteaptă cu o mulțime de stațiuni spectaculoase, în funcție de absolut toate gusturile, pentru a petrece zile frumoase de vacanță, alături de toți colegii. O vacanta in Hurghada va oferi clipe de vis, indiferent că veți merge cu toții într-una dintre excursiile opționale, puse la dispoziție de tour operator, sau veți alege să vă petreceți seara în frumoasa stațiune de la malul Mării Roșii. Dacă te grăbești, poți prinde cele mai bune oferte early-booking pentru organizarea acestui team building, la hoteluri de 5 stele, în care întreaga echipă să se simtă execelent, pe întreaga durată a sejurului în Egipt. Istorie, mare, soare, plaje cu nisip fin, cumpărături și multă, multă distracție - iată ce are Egiptul de oferit pentru întreaga echipă.

Turcia

O destinație de vacanță atât de aproape de țara noastră și totuși, cu atât de multe locuri extraordinare, de care să vă bucurați cu toții în cel mai tare team building din viața voastră. Ospitalitatea localnicilor a depășit granițele acestei țări, pentru că turcii sunt conștienți de faptul că serviciile de top în turism le pot aduce extrem de multe beneficii. De asemenea, mâncarea tradițională este extrem de apreciată, cu atât mai mult de români, deoarece suntem foarte familiarizați cu o mulțime de gusturi, forme și texturi din bucătăria Turciei. Nu în ultimul rând, distracția și sporturile acvatice, de care vă puteți bucura în stațiuni precum Antalya, Belek, Side, Kemer sau Incekum Alanya, vă așteaptă pe toți, pentru un team building superb și cu multe momente unice.

Grecia

Dacă această excursie va fi organizată vara, Grecia este destinația perfectă pentru team building. Extrem de aproape de România, cu insule ce stârnesc invidia multor altor țări turistice, cu oameni extrem de primitori și sute de variante de distrație, Grecia este pur și simplu un loc de vacanță de care întreaga echipă de la muncă se va îndrăgosti. Creta este poate cea mai minunată și completă insulă din Arhipelagul Elen, datorită numeroaselor posibilități de distracție, indiferent de vârstă, indiferent de preocupări. Din pustietatea Muntelui Ida și până pe plajele aurii din Elafonisi, Creta surprinde printr-un mozaic cultural, marcat de istorie minoică, diversitate a popoarelor și hoteluri de top, cu servicii hoteliere la cele mai înalte standarde.

Așa că fii liber să alegi una dintre cele 3 variante de mai sus, pentru că nu o să regretați. Colegii tăi vor fi mai mult decât multumiți de modul în care ai organizat acest team builinding, dacă știi să te bazezi pe un tour operator cu experiență, ce îți poate oferi cele mai bune oferte pentru team builindg. Egipt - primăvara, Turcia și Grecia - vara, iată cele mai bune perioade pentru a vă bucura de temperaturi optime, în aceste tari. Vă dorim o excursie de vis și clipe unice, alături de toți colegii.

Ce spun bărbații despre luna martie, despre Mărțișor, dar și despre femei... VREMEA 21 februarie. Nici urmă de soare. Vor cădea precipitații în toate regiunile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x