Antena Căutare

Banii nu le-au salvat viata! Trei dintre cei mai importanti afaceristi romani au murit in accidente violente

In mai putin de doi ani, trei dintre cei mai importanti oameni de afaceri romani si-au pierdut viata in accidente violente! Gheorge Naghi, patronul companiei Aldis, a murit in urma cu aproape doi ani intr-un accident de salupa. Iar in urma cu doar doua saptamani, regele imobiliarelor din Ilfov, Nae Nicolae, a pierit si el intr-un cumplit accident de tren, dupa ce a fortat trecerea la nivel cu calea ferata

Gheorghe Naghi, 59 de ani, patronul producatorului de mezeluri Aldis. A murit in dupa-amiaza zilei de 7 august 2011, dupa ce ambarcatiunea cu motor in care se afla impreuna cu sotia lui a iesit de pe luciul apei, pe Bratul Borcea.

La intersectia Dunarii cu Canalul Siderurgic, barca a lovit malul, iar cei doi au fost aruncati pe din salupa care s-a rasucit si a cazut inapoi in apele fluviului. In ciuda manevrelor repetate de resuscitare, medicii nu l-au mai putut salva pe omul de afaceri. Sotia lui Naghi a fost transportata de urgenta la spitalul din Calarasi, apoi medicii au decis sa o transfere la spitalul Floreasca din capitala. Femeia si-a revenit dupa zile intregi de recuperare in spital.

Gheorghe Naghi si sotia sa erau proprietarii Aldis Calarasi, unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri din tara. Omul de afaceri avea o avere estimata la circa 28 de milioane de euro in 2010.

Nae Nicolae, 43 de ani, fostul patron al echipei de fotbal FC Stefanesti, supranumit si regele imobiliarelor din Ilfov. Pentru el, moartea a venit in urma cu aproape doua saptamani. Pe 18 iulie, dupa ce a fortat trecerea la nivel cu cale ferata la iesirea din capitala spre Pipera, a fost lovit violent de un tren.

Fostul patron al echipei de fotbal FC Stefanesti avea legaturi stranse de prietenie si de afaceri si cu primarul orasului Busteni, Emanoil Savin si cu Sergiu Sechelariu, fratele fostului primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu. El a fost, totodata, si unul dintre nasii de cununie ai manelistului Adrian Minune.

Presa tabloida a scris ca afaceristul era un impatimit al jocurilor de noroc, iar in urma cu cativa ani, ar fi pierdut intr-o singura noapte, la table, un teren in valoare de 10 milioane de euro in fata prietenului sau Gigi Becali.

Nae Nicolae a fost inmormantat dupa o ceremonie cu limuzine scumpe si gratare, la care au participat peste 1.000 de oameni - rude, prieteni, fotbalisti, cantareti de manele, Fane Spoitoru si numerosi locuitori ai comunei ilfovene Stefanesti.

Sorin Terbea, 50 de ani, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din judetul Mures, presedinte al Federatiei Romane de Futsal si membru in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. El a murit aseara, dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit intr-un lac situat la aproximativ 50 de kilometri de Targu-Mures.

Omul de afaceri a intrat in atentia opiniei publice in urma cu doi ani, atunci cand a fost cercetat, alaturi de fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram, in dosarul de coruptie din arbitraj.

Vasile Avram, fost presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita in forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura directa cu o infractiune de coruptie, iar omul de afaceri Sorin Terbea a fost acuzat de dare de mita in forma continuata.

Omul de afaceri detinea si un hotel si un centru SPA in Targu-Mures.

Canicula afecteaza circulatia trenurilor! Intarzieri de pana la o ora din cauza reducerii vitezei ... Cine era Sorin Terbea. In urma afaceristului mort in elicopterul prabusit langa Targu Mures raman firme, hoteluri si o e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x