Căutare Live

Drumuri blocate în România din cauza inundațiilor

Circulația rutieră a fost întreruptă, miercuri, pe trei drumuri naționale din cauza apei acumulate pe carosabil, anunță Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. Tronsoane afectate sunt în județele Argeș, Ilfov și Teleorman, potrivit Mediafax.

Circulația rutieră a fost întreruptă, miercuri, pe trei drumuri naționale din cauza apei acumulate pe carosabil, anunță Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. Tronsoane afectate sunt în județele Argeș, Ilfov și Teleorman, potrivit Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, din cauza apei acumulate pe carosabil după ploile din ultimele zile, circulația rutieră este întreruptă, miercuri, pe DN 73D Pitești Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş.

În judeţul Teleorman, pe DN 6 Bucureşti – Alexandria, la kilometrul 61+150 din cauza precipitațiilor din ultima perioadă râul Calnişte a crescut, a ieșit din matcă și a inundat partea carosabilă între km 61+150 - 61+250 (loc. Dragănești Vlasca), apa măsurând miercuri dimineața 10-15 cm. Se circulă pe ambele fire, îngreunat, dirijat de poliție.

În judeţul Ilfov, pe DNCB între km 59+000 - 61+000 firul 2 (sens Chitila - A A1) circulația este închisă din cauza acumulărilor de apă, care măsoară 30-40 de centimetri pe carosabil. La fața locului intervin pompieri, Poliția Rutieră, ISU şi echipe CNAIR. Circulația în zonă este deviată pe firul 1 (sens A1-Chitila) unde se circulă pe câte o bandă în ambele sensuri de mers.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Înălțarea Domnului 2019 - Ce să faci în Ajun pentru sănătate și bani...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri