Antena Căutare

Trei copii dintr-un centru de plasament din Vaslui, bătuți cu sălbăticie! Unul dintre ei a fost lovit în cap cu un ciocan

Trei fraţi care trăiesc într-un centru de plasament din Negreşti au fost sechestraţi într-o dubă de un individ şi bătuţi cu sălbăticie. Cel mai mare dintre ei a fost lovit cu un ciocan în cap. 

Trei fraţi care trăiesc într-un centru de plasament din Negreşti au fost sechestraţi într-o dubă de un individ şi bătuţi cu sălbăticie. Cel mai mare dintre ei a fost lovit cu un ciocan în cap.

Totul pentru că agresorul, un mic afacerist local, era convins că cei trei i-au furat o bicicletă. Nu este pentru prima dată când agresorul are probleme cu legea. În trecut, a fost condamnat pentru trafic de droguri.

Agresorul i-a ademenit pe cei trei fraţi sub pretextul că ar vrea să le ofere ceva de muncă. I-a scos chiar din centrul de plasament, marţi seara, trimiţând un copil să-i cheme afară. I-a băgat pe toţi într-o dubă şi i-a dus în spălătoria pe care o are în oraşul Negreşti. Acolo i-a lovit cu sălbăticie.

Individul se numeşte Marius Mihai Scafaru, are 35 de ani şi nu este la prima faptă cu iz penal. Copiii le-au povestit anchetatorilor că ar fi fost ajutat de tatăl lui, care a ţinut portiera pentru ca băieţii să nu poată fugi. Pe cel mare dintre fraţi, Scafaru l-a lovit cu ciocanul în cap. Copilul a suferit o fractură craniană.

Cel mai mic dintre fraţi are 13 ani, iar cel mai mare, 17. Unul dintre băieţi a fost lovit cu portiera, în timp ce încerca să scape. Copii au reuşit să fugă desculţi şi au sărit peste nişte garduri, în dorinţa de-a ajunge la centru. S-au întâlnit cu fratele lor mai mare, care a alertat poliţia, sunând la numărul de urgenţă 112.

Copiii sunt de cinci ani în grija Direcţiei de Protecţie a Copilului. La centrul de plasament nimeni nu le-a sesizat lipsa.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protectia Copilului Vaslui a demarat o anchetă în acest caz.

Marius Mihai Scafaru a fost arestat în 2006 pentru trafic de droguri. Anchetatorii l-au chemat în cursul zilei de astăzi, la audieri.

Nu este pentru prima dată când membrii familiei Scafaru din Negreşti sunt protagoniştii unor scandaluri. Liviu Scafaru, tatăl agresorului primit o amendă administrativă în 2012, când a candidat la funcţia de primar a oraşului, pentru că ar fi ameninţat mai mulţi localnici, cu pistolul.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Ministrul Culturii: După ce va fi înfiinţat Muzeul Holocaustului vom decide unde va fi amplasat... Leo de la Strehaia audiat în dosarul fiului său. Acesta este cercetat pentru înșelăciune cu aparate de aer condiționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x